OM OSS

Välkommen till OSEK of Sweden

Du som kund är den viktigaste personen som besöker oss, använder vår produkter och våra tjänster. Du är inte beroende utav oss, vi är beroende utav dig.

Mitt namn är Östen och jag är VD på OSEK of Sweden. Jag är glad och tacksam att du tog dig tiden att besöka vår hemsida. Eftersom du är här, hoppas jag att du hittar det du söker. Nedan kan du läsa mer om våra värderingar, vad vi står för och framför allt varför du är så viktigt för oss.

VARFÖR , HUR, VAD?

Vårt motto är: Tillsammans tror vi att det bästa i oss gör oss rikare. Alltså inspirerar och uppmuntrar vi dig att uppnå dina egna personliga samt yrkesmässiga mål.

Vårt uppdrag är att hjälpa människor, företag och skolor att skapa innovativa lösningar genom att göra medvetna val. Allt för att förbättra varje människas liv och hälsa, som sitt företag eller skola.

Vi är ett företag inriktat på att utveckla den mänskliga potentialen, så att vi tillsammans når vårt bästa, vilket gör oss alla rikare som individer.

vår vision

Vår längtan och strävan är att få möjligheten att inspirera och uppmuntra dig och andra att nå nya mål i livet. Allt för att du och så många som möjligt ska få chansen att bli rikare som individer, som företag och skola.