Om oss

Hej,

Mitt namn är Östen och jag är VD på OSEK of Sweden. Jag är glad och tacksam att du tog dig tid att besöka vår hemsida. Eftersom du är här tror och hoppas jag att du hittar det du söker. Nedan kan du i alla fall läsa mer om våra värderingar, vårt varför, hur och vad vi står för. Framför allt varför du är så viktig.

Jag önskar dig en strålande dag, le var glad och ha kul för det är smittsamt för hela din omgivning.

Du som Kund

Är den viktigaste personen som besöker vår hemsida, använder våra produkter och våra tjänster, du är inte beroende av oss, vi är beroende av dig.

Du är aldrig ett avbrott i vårt arbete – du är själva syftet med det.
Du är inte en främling i vår verksamhet – du är en del av det.
Vi gör inte dig en tjänst genom att att tjäna dig – du gör oss en tjänst genom att ge oss en möjlighet att få göra det.

Varför, hur & vad

Vårt motto är: Tillsammans tror vi att det Bästa i oss gör oss rikare. Alltså inspirerar och uppmuntrar vi dig och andra, att uppnå sina egna personliga samt yrkesmässiga målsättningar. Så vårt uppdrag är att hjälpa människor, företag och skolor, att skapa innovativa lösningar och göra medvetna val, allt för att förbättra varje människas liv & hälsa, som sitt företag eller skola. Vi är ett företag inriktat på att utveckla den mänskliga potentialen, så att vi tillsammans når vårt Bästa, vilket gör oss alla rikare som individer.

Anledningen att välja oss

Vårt motto är, tillsammans tror vi att det Bästa i oss gör oss rikare. Alltså kommer vi göra vårt bästa för att hjälpa dig och andra människor, som företag eller skola, att skapa innovativa lösningar och göra medvetna val, för att förbättra sina liv & sin hälsa.

Hur når vi dig

Vi når dig via internet, sociala medier samt personliga kontakter och inte minst via dig och dina vänners rekommendationer.

För vem gäller detta

Vi riktar oss till företag, skolor och människor, som vill skapa förändring och hitta nya möjligheter i livet. Ja alla människor, som vill utveckla sitt företag, sin skola sina elever eller sin egen personliga och yrkesmässiga potential.

Vår Vision

Vår längtan och vår strävan är att få möjligheten att inspirera och uppmuntra dig och andra att nå nya mål i livet. Allt för att du och så många som möjligt ska få chansen att bli rikare som individer, som företag och skola.

Tack

Glöm inte bort att Le. var Glad och ha Kul.