Who am I?

Publicerat den .


Ja, vem är jag?

Eller vem vill jag vara och bli ihågkommen som, det tror jag passar mig bättre!

Föreställ dig nu en värld där nästan alla vaknar upp varje dag, inspirerade att gå till sitt jobb, sitt företag eller sin skola. Där vi alla känner oss trygga under tiden vi är där och när vi kommer hem känner vi oss uppfyllda av dagens sysslor. Samtidigt med den underbara känslan av att vi har bidragit till något större än oss själva.

Är inte det bra eller bra!

Tänk att människor kommer komma till dig och säga, där är han som hjälpte mig hitta min livskamrat, där är han som fick mig att tro på mig själv, det här är han som hjälpte mig att starta mitt företag osv. likaså långt efter min död om 100 ja kanske 200 år sprids mina tankar, idéer, böcker, CD/DVD, tavlor/teckningar för att andra ska lyckas och leva ett fantastiskt framgångsrikt liv. Det är det som driver mig framåt just nu.

Vill du boka mig? osten@osekofsweden.se

…för ett frukostseminarium eller liknande under hösten/vintern är det hög tid att boka nu! Ämnen som kan passa: Stress, ohälsa, vem vill jag vara eller bli ihågkommen som, balans i livet (arbete/privat) eller ett ämne som du/ni tycker är viktigt.

Dags att boka? Klart du vill vara med och påverka människor 🙂