Share, give, inspire

Publicerat den .


Den här filmen av Simon Sinek berättar om hans resa till att hitta ett meningsfullt sätt att dela, ge och inspirera andra människor att hitta sitt varför. För mig har Simon varit och är en inspirationskälla i varför jag skapat mitt företag.

Min längtan och strävan är att få möjligheten att inspirera och motivera mina medmänniskor att nå nya mål i livet, att vi alla ska få chansen att bli rikare som individer. För tillsammans tror jag att det Bästa i oss gör oss rikare inom alla våra om råden i livet.

Tänk att få inspirera och uppmuntrar andra, att uppnå sina egna personliga samt yrkesmässiga målsättningar och göra sina medvetna val. Det är då vi tillsammans faktiskt förbättrar vår framtid ja våra liv och hälsa. Vi tillsammans inriktar oss på att utveckla vår fulla potential, alltså vi når vårt Bästa.

I slutat av filmen säger Sinom så här.

”De bästa idéerna är de ärliga. En gång föda utifrån personlig erfarenhet. En gång tänkta att hjälpa några få men tillslut hjälper många.”

Föreställ dig nu en värld där nästan alla vaknar upp varje dag, inspirerade att gå till sitt jobb, sitt företag eller sin skola. Där vi alla känner oss trygga under tiden vi är där och när vi kommer hem känner vi oss uppfyllda av dagens sysslor. Samtidigt med den underbara känslan av att vi har bidragit till något större än oss själva.

För mig är du den viktigaste personen som besöker vår hemsida, använder våra produkter och våra tjänster, du är inte beroende av mig, jag är beroende av dig. Du är aldrig ett avbrott i mitt arbete – du är själva syftet med det. Du är inte en främling i min verksamhet – du är en del av det. Jag gör inte dig en tjänst genom att att tjäna dig – du gör mig en tjänst genom att ge mig en möjlighet att få göra det.

Jag tror att något underbart kommer hända oss denna vecka ja det kanske blir redan idag. Är inte det fantastiskt! Låt oss le vara glada och ha roligt tillsammans :).