Har du frågorna eller svaren?

Publicerat den .

Sammanfattningsvis skulle jag vilja säga genom att lära sig ställa de rätta frågorna ökar dina chanser att tänka utanför boxen. Din skattkista eller guldgruva är inte att ha alla svaren utan det är att tänka kreativt och ställa de rätta frågorna…

…och faktiskt lyssna in därefter ta beslut för det ena eller det andra alternativet. Det viktigaste är inte att ha alla svaren utan att tro att det finns ett hopp t.ex. om en bättre framtid.

Varken jag eller några andra har svaren för din framtid utan vi kan bara ge svar på vad vi gjort fram till idag. Ibland kanske det inte är direkta frågor utan ibland är det bara att ge inspiration, hopp och visa att jag tror på det.

Jag har en dröm…där jag vill inspirera och ge oss alla ett hopp om en bättre framtid.

Tänk dig en värld där nästan alla vaknar upp varje dag, inspirerade att gå till sitt jobb, sitt företag eller sin skola. Där vi alla känner oss trygga under tiden vi är där och när vi kommer hem känner vi oss uppfyllda av dagens sysslor. Samtidigt med den underbara känslan av att vi har bidragit till något större än oss själva.

Vore inte det bra eller bra!

Tänk att människor kommer komma till dig och säga, där är han/hon som hjälpte mig hitta min livskamrat, där är han/hon som fick mig att tro på mig själv, det här är han/hon som hjälpte mig att starta mitt företag, att leva min dröm osv. likaså långt efter min död om 100 ja kanske 200 år sprids mina tankar, idéer, böcker, CD/DVD, tavlor, teckningar för att andra ska lyckas och leva ett fantastiskt framgångsrikt liv.

Det är det som driver mig framåt och jag tror att vi tillsammans kan lyckas.

Så min fråga till dig, vill du följa med?

De drömmar du har djupt i ditt hjärta kan slå in. Oberoende av dina tidigare motgångar, svårigheter eller vad det nu må vara. Allt kan bytas ut eller omformas så du hittar tillbaka till drömmen, passionen, drivkraften, styrkan, viljan att lyckas nå din dröm eller dina drömmar.

Här följer några frågor som kan hjälpa dig ta beslut om du ska följa med eller inte. Frågorna tar upp värdegrund, relationer och erfarenheter.

  • Personlig tillväxt: Vad har jag lärt mig idag som hjälper mig växa? Hur kan jag tillämpa det på mitt liv? När ska jag börja tillämpa det?
  • Addera mervärde: Till vem adderade jag ett mervärde till idag? Hur vet jag att jag adderade något mervärde till personen? Kan jag följa upp och öka den positiva effekten personen fått?
  • Ledarskap: Föregick jag som ett gott exempel idag? Lyfte jag upp mina närmaste, min personal, min organisation till en högre nivå? Vad gjorde jag och hur gjorde jag det?
  • Personlig tro: Representerade jag min Gud bra idag? Tränande jag på den gyllene regeln? Har jag gått den där extra milen med någon?
  • Äktenskap & familj: Förmedlade jag kärlek till min familj idag? Hur visade jag min kärlek för dem? Kände de det? Gav de tillbaka det?
  • Den inre kretsen: Har jag spenderat tillräckligt med tid med mina nyckelspelare? Vad kan jag göra för att hjälpa dem nå lycka och större framgång? Inom vilka områden kan jag vägleda dem?
  • Upptäckter: Vilka händelser eller möten stötte jag på idag, vilka jag behöver avsätta tid för att tänka vidare kring? Kan jag hämta lärdomar från dessa? Är det saker som måste bli gjorda?

Låt frågorna ge dig tillåtelse att få expandera din värld, ja du har min tillåtelse att fortsätta lära dig att växa för att se din dröm. Om du har längtan att bli en av de bästa inom ditt område, så är detta vad du behöver göra.

Jag finns här för dig och jag vill ha dig med på denna resa, frågan är om du vill följa med och bli en av mina nyckelspelare?

Är det inte dags att hänga på och bli en del av min inre krets?

Sam Ewing lär ha sagt ”Ingenting är så pinsamt att titta på som när någon gör något som du sa inte kunde göras.”

Det är din tid nu. Det är din tur nu. Ta chansen och häng på att göra det andra sagt inte är möjligt!

Allt som behövs är en person som berättar för dig att:

-Du är speciell
-Du är värdig
-Du är begåvad

Jag vill vara denna någon. Jag vill att denna dag ska vara just nu, idag. Om du är här idag så är du speciell. Det finns ca 7,3 miljarder människor i värden, ca 10 miljoner i Sverige som kunde varit här idag. Men endast du dök upp, det gör dig speciell. För det finns något på din insida som gör dig unik, annorlunda och speciell än alla de andra 7,3 miljarderna eller de 10 miljonerna som kunde ha varit här. Därför vill jag att du ska höra dessa ord och jag vill att dessa ord ska riva ner alla dina begränsande övertygelser som fortsätter hålla dig tillbaka.

-Du är fantastisk
-Du är betydelsefull
-Du är värdefull
-Du kan göra det här. Du kommer att segra!

Jag tror på dig.

Tack, låt oss le vara glada och ha kul för det är underbart smittsamt för hela vår omgivning 😊.