Har du en bra PLAN för 2019?

Publicerat den .

För våren, sommaren, resten av året 2019, de kommande 3 till 7 åren?

Vad vill du förändra, skapa, ha eller göra…

…för dig själv, din familj, dina vänner och din omgivning?

Finns det mer en ett sätt att se på saker och ting?

Är det okej om jag berättar en liten Story?

Skönt, föreställ dig nu två syskon som ville se världen utanför sitt hem.

En gång i tiden lämnade två syskon sitt hem, de tog med sig sina besparingar för att gå ut i världen, allt för att hitta lycka och bygga sig en förmögenhet. Efter en tid, kom de fram till en mindre stad där de blev anlitade att förse staden med vatten.

Deras provision var 50 kr per 10 liters hink som de fyllde i stadens vattentank. Närmaste vattenkälla låg ca 10 km därifrån.

Den äldre av syskonen tog snabbt tag i två hinkar, efter ca 1 timme var den äldre tillbaka med 2 fulla hinkar med vatten som tömdes i stadens vattentank.

Nu hade den äldre tjänat 100 kr och sprang genast iväg igen.

Vid slutet av dagen hade den äldre av syskonen lyckats hämta och lämna vatten 10 gånger och tjänat 1000 kr. Men ingen hade sett till den yngre av syskonen.

Veckorna gick och den äldre av syskonen fortsatte att jobba för fullt hela dagarna med att hämta och lämna sina hinkar. Efter dagens slut somnade den äldre trött och utmattad i sin säng.

Efter 90 dagar, dök så den yngre av syskonen upp. Den äldre av dem sa ”Var har du varit?” vi fick ju uppdraget att förse staden med vatten och nu har du varit borta i 90 dagar. Under tiden har jag slitit och arbetat hårt hela dagarna och jag har nu tjänat hela 90 000 kr.

Hur mycket har du tjänat, frågade den äldre den yngre?

Den yngre svarade: jag har inte tjänat något än! Men under dessa 90 dagar har jag byggt en vattenledning från vattenkällan ner till staden. Det har kostat mig alla mina besparingar men nu kan jag bara öppna kranen och tjäna hur mycket pengar jag vill!

 Den yngre fortsatte nu och frågade den äldre av dem, vill du vara med och hjälpa mig bygga en vattenledning till nästa stad?

Eller vill du fortsätta bära hinkar med vatten?

Storyn om syskonen, vill jag med bestämdhet säga, att inget av syskonens arbete eller insats är rätt eller fel, inte heller bra eller dåligt. Dock är den äldres lite mer ansträngande och ger mer en fast eller konstant inkomst. Medans den yngres arbete var mycket kostsamt i början men ger mer av en nästan outtömlig och återkommande inkomst.

Mitt mål är att du ska se var du helst vill vara, göra, ha eller skapa utifrån denna story. Jag ser mig själv som dessa båda syskon. Jag är äldst bland mina syskon och har allt som oftast gjort precis som den äldre i storyn. Men sen jag fick diabetes och senare även en lång sjukskrivningsperiod båda på grund av stress, har jag med hjälp av fantastiska mentorer och coacher visat mig på andra saker, ja lite som den yngre i storyn. Som att börja läsa och lyssna på böcker, hitta nya vägar för att få bättre resultat utan att slita ut mig.

Nu har jag två alternativ för dig att vara med och bygga din ”vattenledning” för vad du vill förändra, skapa, ha eller göra för dig själv, din familj, dina vänner, ja hela din omgivning?

Alternativ 1 (Om du är mer som den yngre av syskonen): One 2 one coaching/mentorskap där vi ses en gång per mån 1-3 timmar, därefter telefon uppföljning en gång per vecka 30-45 min för att checka av att allt går enligt plan. Din kostnad för detta är 7000 kr/mån (detta kan starta när som helst)

Alternativ 2 (Om du är mer som den äldre av syskonen): Coaching/mentorskap där vi ses online en gång per vecka under 8 veckor via internet tillsammans som en grupp på 5 till 7 personer. Varje träff sker antingen tisdagar mellan kl 8-9 eller mellan 19-20 (60 min). Du använder din dator eller din smarta telefon och loggar in via ett program som heter zoom. Din kostnad för detta blir 700 kr för dessa 8 veckor. Planerad start är V6 (2019) min gränsen för starta gruppen är 5 personer.

Om jag har lockat fram en nyfikenhet hos dig, är du varmt välkommen att anmäla dig. Så kan vi göra det tillsammans som ett TEAM.

Vad säger du? Är du också som den äldre eller är du som den yngre?

För mig spelar det ingen roll vilket, för båda behövs!

Om du vill vara med – se då till att kontakta mig OMG vilket av alternativen du kör på!