Är du redo för Din framtid?

Publicerat den .

Sammanfattningsvis skulle jag vilja säga att du är 100% ansvarig för din egen framtid. Om du fortsätter lära dig saker, testa ny sakar, skapa och återskapa saker tills du har ett fungerande system.
Ja då tar du ett större ansvar en många andra för att bli riktigt framgångsrik oberoende vad du gör.

Det viktigaste är inte att ha alla svaren utan att tro att det finns ett hopp t.ex. om att du är redo för att möta Din framtid.
Varken jag eller några andra har svaren för din framtid utan vi kan bara ge svar på vad vi gjort fram till idag. Ibland kanske det inte är direkta frågor utan ibland är det bara att ge inspiration, hopp och visa att jag tror på det.

Jag har en dröm…där jag vill inspirera och ge oss alla ett hopp om en bättre framtid.
Tänk dig en värld där nästan alla vaknar upp varje dag, inspirerade att gå till sitt jobb, sitt företag eller sin skola. Där vi alla känner oss trygga under tiden vi är där och när vi kommer hem känner vi oss uppfyllda av dagens sysslor. Samtidigt med den underbara känslan av att vi har bidragit till något större än oss själva.

Det tycker jag är en stimulerande tanke att jobba vidare med.

Kom Ihåg…
…Att besluta sig är inte detsamma som att göra det, lika lite som att vilja göra det.
Din förvandling kommer inte ske på grund av vad du bestämmer dig för utan din förvandling kommer av vad du väljer att GÖRA.

Dina tankar (drömmar, idéer) leder till en massa känslor (du hittar din inspiration som blir till en passion) vilka leder till en eller flera saker att göra (actions) som efter en vis tid ger dig dina resultat.

Det bästa sättet är att skapa ett system där du kan upprepa det gång efter gång (göra det om och om igen) och bygga din underbara framtid.

Oberoende vad som händer och sker är det viktigt att fortsätta bygga på sitt system genom att lära sig, testa/pröva, skapa och återskapa tills du har ett system som fungerar.

De drömmar du har djupt i ditt hjärta kan slå in. Oberoende av dina tidigare motgångar, svårigheter eller vad det nu må vara. Allt kan bytas ut eller omformas så du hittar tillbaka till drömmen, passionen, drivkraften, styrkan, viljan att lyckas nå din dröm eller dina drömmar.

Ge inte upp utan ge dig tillåtelse att få expandera din värld, ja du har min tillåtelse att fortsätta lära dig att växa för att se din dröm. Om du har längtan att bli en av de bästa inom ditt område, så är detta vad du behöver göra.

Jag finns här för dig och jag vill ha dig med på denna resa, frågan är om du vill följa med och bli en av mina nyckelspelare?

Jag vill ha dig med på resan!

Jim Rohn en av mina livscoacher säger ungefär så här ”Tiden att agera är när din dröm/idé är varm och när dina känslor är starka. Vår avsikt är att agera när idéerna träffar oss eller när känslorna är höga/på top. Men om vi inte översätter dessa avsikter till en handling (action) ganska snart, kommer det viktiga minska och avta snabbt. En vecka från nu då kommer passionen ha kallnat och en månad från nu och den är helt borta.”

Det är din tid nu var med och bygg ett fungerade system för din framgång.
Det är din tur nu så var med och bygg ditt fungerande system för att få den framgång du förtjänar.

Allt som behövs är en person som berättar för dig att:
-Du är speciell
-Du är värdig
-Du är begåvad
-Du är fantastisk
-Du är betydelsefull
-Du är värdefull
-Du kan bygga systemet men du måste börja

Jag tror på dig och finns är för att hjälpa dig bygga din framtid.

Tack, låt oss le vara glada och ha kul för det är underbart smittsamt för hela vår omgivning 😊.