3 enkla steg att testa något nytt.

Publicerat den .

arrogans-vs-odmjukhet


Allt som oftast drar vi förhastade slutsatser! Just för att vi tror oss redan veta, vi vet att vi redan gjort allt vi kan, men så kan det inte vara osv. Jag har varit så men ju mer jag börjat lyssna på andra, läsa nya böcker och så smått börjat testa själva har jag funnit att det faktiskt fanns nya saker att lära mig.

Därför vet jag att det även hos dig finns plats för att lyssna, läsa och testa på nya saker i livet. Här följer 3 enkla steg som jag vet kommer ge dig helt nya saker. Tänk bara på att inte dra förhastade slutsatser innan du gjort alla 3 stegen.

  1.  Klicka här och titta på de filmerna som finns där, börja med att se filmen om Cardicore.
  2. Gå till att handla produkter här, välj minst 1 produkt du vill testa under minst 3 månader, glöm inte att göra beställningen som en återkommande prenumeration.
    Är du inte nöjd efter dessa 3 månader får du alla pengarna tillbaka utan några frågor alls, du bara meddelar att du inte är nöjd med produkten och vill ha pengarna tillbaka.
  3. När du gjort din beställning kontaktar du mig här, du skriver ditt namn och dina adressuppgifter samt meddelar vilken produkt du valt.
    När du gjort dessa 3 enkla steg väntar dig en gåva just för att du ville pröva något nytt.

Stort tack för att du nu vill testa och pröva något nytt. Jag är övertygad om att du ska finna det tryckt och enkelt, för är du inte nöjd efter dessa 3 månader får du pengarna tillbaka, bra eller hur!

Dela gärna detta med dina vänner och bekanta. Glöm inte att det alltid finns plats för förbättringar, det måste jag ödmjukt erkänna, så hör gärna av dig om du ser saker som jag kan förbättra.

Le var glad och ha kul 🙂 för det är smittsamt i positiv mening!

GO & GLAD polargo 🙂